Sklisikring av nedkjøringsrampe

Oppdrag

Byggherren har lenge slitt med glatte forhold på nedkjøringsrampen og valgte å løse problemet ved å benytte Bushammer-teknologi for å sklisikre betongoverflaten. Arbeidet ble gjennomført på dagtid for å minimere påvirkningen på trafikken.

Sklisikring

Bushammeren, et kraftfullt verktøy innen betonggulv, har vist seg å være en pålitelig metode for å øke sikkerheten på betonggulv ved å skape en mellomgrov tekstur. Dette resulterer i overflatebehandling med bedre friksjon og reduserer risikoen for glatte forhold og ulykker. Spesielt verdifull i områder med høy fottrafikk, som offentlige gangveier, inngangspartier og kjøreramper, gir Bushammer-behandlingen ikke bare en funksjonell sikkerhetsforbedring, men tilfører også en estetisk appell til betonggulvet. Den grove overflaten gir en rustikk karakter som harmonerer med både moderne og tradisjonell arkitektur for industrigulv.

Bushammeren, med sin skånsomme behandlingsmetode som kun slår med små pigger uten å rifte opp betongen, gir en sklisikring uten å kompromittere estetikken. Denne innovative tilnærmingen har fått økt popularitet i kommersielle og offentlige bygninger, hvor sikkerhet er av høyeste prioritet. Dermed viser Bushammeren seg ikke bare som et verdifullt verktøy i steinindustrien, men også som en god løsning for å forbedre sikkerheten på betonggulv.

Geogulv’s fokus på detaljer, bruk av moderne teknikker og kvalitetsmaterialer sikrer at det rehabiliterte industrigulvet blir et bra sluttprodukt. Utforsk våre løsninger for gulvrehabilitering og opplev fordelene ved et optimalt vedlikeholdt og oppgradert industrigulv.