Industrigulv

Slipte og polert industrigulv

Med et slipt industrigulv sliper man av sementhinnen på toppen av et gulv et betonggulv. Dette gjør at overflaten i seg selv blir sterkere. Dette kombinert med en behandling og polering av gulvet gjør at man får et støvfritt, slitesterkt og estetisk flott gulv.

Det flotte med slipte industrigulv er at det er enkelt å holde rent og det støver mindre. Man kan enkelt holde gulvene rene til enhver tid med en gulvmaskin med diamantpad på. Dette vil hovedsakelig holde gulvene like fine hver dag og hver uke. Subsituttene til et slipt industrigulv er mange, men få kan måle seg med kvaliteten. Forskjellene ser man spesielt etter ett år i bruk. Eksempel kan man se her.

Ofte undervurderer man påvirkningen et industrigulv kan ha. Ikke bare brukervennligheten, men hvordan arbeidsmiljøet påvirkes av det.

Hvem kan ha et slikt gulv?

De fleste lager har et betonggulv i grunn. Har man da epoxy, vinyl, belegg eller lignende på toppen så er ikke dette noe problem. Dette tar vi bort og sliper opp gulvet som ligger i bunnen. Om gulvet er gammelt eller nytt har stort sett ingen betydning.

Industrigulv

Et bra industrigulv er en viktig del i mange typer industrielle omgivelser. Disse gulvene er spesielt utformet for å tåle tung belastning, kjemikalier, høy trafikk og slitasje. Industrigulv kan være laget av en rekke forskjellige materialer, inkludert betong, epoksy, vinyl med mer. De kan også komme i forskjellige farger, teksturer og mønstre, avhengig av estetiske preferanser eller funksjonelle behov.

Å velge riktig type industrigulv er avgjørende for å sikre sikkerhet, holdbarhet og effektivitet på arbeidsplassen. Noen industrigulv kan også ha egenskaper som antiskli, antistatisk beskyttelse eller varmebestandighet, avhengig av bruksområdet.

Se noen av våre jobber her

Polerte industrigulv

Støvfri overflate

Ved polering av betonggulv tetter man porer i toppen av gulvet og “glasserer” overflaten slik at den gir fra seg minimalt med støv.

Høy slitestyrke

Polerte betonggulv har en svært høy slitestyrke. Det kan håndtere mye traffic og tungt utstyr. Vanskelig å skade og resistent mot riper.

Kost effektivt - lav life cycle cost

Et betonggulv av kvalitet, behandlet og polert kan forventes å ha en livslengde på flere tiår. Det vil si livskostnaden på et slikt gulv vil være lav. Sammenlignet med substitutter som epoxy, belegg, maling osv så vil man ikke trenge å bytte betonggulvet ut grunnet slitasje. Med andre ord, i det lange løp vil man spare penger.

Enkelt vedlikehold

Polert industrigulv av betong er relativt enkelt å vedlikeholde. Det kan gjøres med en mopp eller med en vaskemaskin med pad under.

Truck og maskinvennlig

Et polert industrigulv i betong kontra et ordinært betonggulv utgjør en forskjell for trucker og maskiner. Ved polering så får man en finere overflate som er snillere mot truckhjul og maskinhjul generelt og man vil da ha mindre slitasje og mindre truckspor på gulvet.

Bedre lysrefleksjon og lysere omgivelser

Man får en bedre refleksjon i gulvet slik at omgivelsene virker lysere og bygget virker mer tiltalende for arbeidere og besøkende. Dette gir industrigulvet et sterkere preg.

BREEAM vennlig

Polerte industrigulv i betong er breeam vennlig da man benytter allerede eksisterende betong. Det blir heller ikke tilsatt noen spesielle kjemikalier.

Lav installasjonkostnad og LCC. Lettstelt, slitesterkt og estetisk flott.

Kontakt oss om industrigulv