Sammen finner vi løsningen til ditt gulv

Løsninger og tjenester

01 — HTC Superfloor

Med et HTC Superfloor vil du tydelig merke fordeler med å ha betong som en eksponert overflate. Få et blankt, lettstelt, miljøvennlig og slitesterkt gulv.

02 — Gulvstøp

Vi støper kvalitetsgulv for privat- og prosjektmarkedet. Dette gjelder alt fra garasjer, terrasser, boliger og større industrigulv. Vi kan ta hele prosessen fra klargjøringsdelen til ferdig støpt gulv.

03 — Gulvavretting

Gulvsparkel og gulvavretting utføres for å fjerne ujevnheter i gulvet. Det brukes også for å støpe inn varmekabler. Geogulv har høy kompetanse og riktig verktøy for å legge gulvsparkel på små og store overflater.

04 — Industrigulv

Med et slipt industrigulv får du en støvfri og hard overflate. Gulvet blir bestandig mot riper og merker etter truck eller annen forurensning. Gulvet har et flott estetisk utseende og er enkelt å holde rent. Et miljøvennlig gulv sett opp i mot alternativene.

05 — Toleransesliping

Denne løsningen passer perfekt der det skal være påstøp på hulldekker og plattendekker. Denne metoden brukes også før man legger epoxy, maling, parkett, belegg etc.

06 — Overflatebehandling

Betonggulv kan behandles på grunn av flere faktorer. Enten det støver eller man ønsker å endre bruksområde for gulvet. Sammen finner vi løsningen.

07 — Rehabilitering

Ved å slipe et eldre betonggulv som kan være forurenset, og som ikke ser særlig flott ut kan man likevel oppnå et flott resultat. Mulighetene er grenseløse.

08 — Overflatevask

Rengjøring/vask av overflater utføres effektivt med våre vaskemasiner. Vi vasker med spesialpader eller børste tilpasset det underlaget som vaskes.

09 — Sklisikring

En tilnærmet blastret overflate gir en høy friksjon med solid slitestyrke. Ved bruk av dette verktøyet kommer man ned i den slitesterke delen av betongen. En slik overflate samler mindre “skit” og forurensing.

Gulv tilpasset ditt bruk

Bestandig, robust, miljøvennlig og enkelt å holde rent.