HTC Superfloor

HTC Superfloor er så mye mer enn bare en naturlig og levende overflate, man vil tydelig merke unike fordeler med å ha slipt og polert betonggulv. Gulvet vil fremstå som estetisk fint, lettstelt, miljøvennlig og slitesterkt.

Bestandig

Foredling av betong på best mulig måte. Et slipt betonggulv holder seg flott over lang tid.

Robust

Gulvet tåler store påkjenninger. Eldre betonggulv kan slipes opp til en blank og flott overflate.

Miljøvennlig og renhold

Gulvet er svært miljøvennlig. Opp til hele 10 ganger mer miljøvennlig enn substitutter som f.eks epoxy. Gulvet blir etter sliping og behandling støvfritt. Det kan enkelt holdes rent, både med maskin og med mopp.

Varianter med slipt betong

Med et slipt HTC betonggulv står man fritt frem til å velge andre alternativer om det skulle være ønskelig etter noen år.

HTC Bronze

Løsningen innebærer kun poleringssteg. I konseptet eksponeres ikke grus eller stein i overflaten. Betonghuden poleres blankt og blir lettstelt uten at det slipes ned i underlaget.

HTC Silver

HTC Silver er et konsept man velger om ønske er en matt, slett og vedlikeholdsvennlig overflate med synlig tilslag. Mye brukt utvendig på terrasser og trapper men også innvendig i skoler, boliger, etc.

HTC Gold

HTC Gold slipes og poleres med like mange steg som platinum. Overflaten fremstår som blank men uten den steinmengden som i platinum. Estetisk fin overflate og vedlikeholdsvennlig.

HTC Platinum

Platinum slipes og poleres med flest steg der overflaten fremstår blank med synlig stein. Estetisk fin overflate og vedlikeholdsvennlig.

Kontakt oss om HTC Superfloor