Butikk Ryen

Geogulv_ryen_1_fGeogulv_ryen_1fe

Oppdrag

Geogulv har nylig fullført en rehabilitering av et industrigulv som var over 40 år gammelt. Den slitte betongoverflaten var tidligere dekket av et epoxybelegg, som over årene hadde blitt skittent og vanskelig å rengjøre. Vårt team tok på seg oppgaven med å gi gulvet nytt liv og funksjonalitet.

Første trinn i prosessen involverte nøye fresing og sliping for å fjerne det aldrende epoxybelegget. Dette skapte en jevn og forberedt overflate for videre restaurering. Etter grundig rengjøring og forberedelse, ble gulvene riss- og poretettet, og det ble utført nødvendige reparasjoner i forbindelse med kabelføringer. Dette trinnet sikret ikke bare estetisk appell, men også strukturell integritet.

Etter å ha gjennomført disse forberedende tiltakene, ble gulvet behandlet og nøye sluttpolert. Resultatet er et industrigulv som ikke bare ser nytt ut, men som også har forbedret holdbarhet og funksjonalitet. Vårt team har brukt sin ekspertise til å revitalisere gulvet og gi det et moderne og attraktivt utseende.

Oppgradering

Det oppgraderte industrigulvet fra Geogulv krever minimalt vedlikehold og gir enkel rengjøring. Ved hjelp av enten tradisjonell mopping med vann eller en vaskemaskin utstyrt med diamantpad, kan gulvene enkelt vedlikeholdes og holde seg rene over tid. Den slitesterke overflaten gjør det mulig å møte de strenge kravene til industrielle miljøer samtidig som det gir en estetisk tiltalende atmosfære.

Geogulvs fokus på detaljer, bruk av moderne teknikker og kvalitetsmaterialer sikrer at det rehabiliterte industrigulvet ikke bare møter, men overstiger forventningene. Utforsk våre løsninger for gulvrehabilitering og opplev fordelene ved et optimalt vedlikeholdt og oppgradert industrigulv, skapt av fagfolk med ekspertise og dedikasjon.