Betongsliping hos WIIG Gartneri

For WIIG Gartneri har gulvet vært hjertet av deres virksomhet i mange år. For omtrent syv år siden tok de en beslutning: å legge epoxy på det 20 år gamle betonggulvet som strakte seg over ca. 400 kvadratmeter.

Nytt liv til gammelt gulv

Etter noen år med epoxy på gulvet, bestemte de seg for å prøve noe nytt. De ønsket å gi det gamle gulvet nytt liv. For to år siden begynte de prosessen med å polere et større areal av betongen. Det nypolerte gulvet ga dem en hyggelig overraskelse. Det så så flott ut at de bestemte seg for å gå enda lenger. De ville fjerne epoxybelegget og slipe opp underbetongen for å avsløre den naturlige skjønnheten.

Prosessen

Først måtte de grovslipe gulvet for å fjerne det gamle belegget. Deretter begynte de med nøye porefylling av porer, riss og sprekker. Men innsatsen var verdt det. Etter alt arbeidet fremstår betonggulvet i dag som helt nytt. Betonggulvet som ble støpt for 25 år siden fremstår i dag som en helt «ny» slipt og polert Silver+ betongflate. Glansen i gulvet ble perfekt da det er større vindusarealer i bygget.

Dette gulvet er ikke bare et gulv. Det er kafeen og varesalget fra gartneriet. Det er der kundene møtes, der de deler historier og skaper minner. Gulvet bærer på sin overflate år med liv og aktivitet, og nå er det endelig i stand til å skinne slik det fortjener.

Geogulv: Eksperter på betongsliping

Geogulv har så mål og alltid levere høykvalitets gulvbehandlinger. Vi har etablert oss som en pålitelig partner for industrielle gulvprosjekter.

Miljøvennlig

Men det er ikke bare estetikken som gjør dette gulvet spesielt. Det er også den utrolige holdbarheten. WIIG Gartneri har nå et gulv med enestående slitasjestyrke, som tåler daglig bruk og belastning. Og det beste av alt er at det er miljøvennlig og krever lite vedlikehold i årene som kommer.

For WIIG Gartneri er dette ikke bare et gulv. Det er en historie om fornyelse, styrke og skjønnhet. Det er et symbol på deres dedikasjon til kvalitet og omsorg for miljøet. Og for kundene som trår over det, er det et løfte om gode opplevelser og minner som varer livet ut.