Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

noen

Miljøvennlige og kosteffektive gulv

Det er ingen hemmelighet at slipte betonggulv er kosteffektive - både kortsiktig og langsiktig. Spesielt gunstig med tanke på at betongen allerede er på plass. Slipingen kan - om forholdene tillater det - påbegynnes en liten uke etter at gulvet er ferdig støpt, dette reduserer prosesstiden og gjør den mer smidig.

HTC Superfloor er et av de mest holdbare, miljøvennlige og økonomiske gulvløsninger man kan velge i bygg. Betonggulv består av helt naturlige råvarer som stein, sand, vann og sement.

Vedlikehold

HTC Superfloor er et gulv som er enkelt å vedlikeholde, med korrekt gjengjøring vil det fremstå som nytt i flere år. Den smarteste rengjøringsmetoden er å anvende en gulvmaskin med diamant pad. Da rengjøres og poleres gulvet kun med hjelp av vann. Manuell rengjøring som støvsuging og våtmopping fungerer også meget bra. Etter flere års bruk får gulvet en naturlig patina. Om ønskelig - kan man på et senere tidspunkt enkelt polere opp gulve til øsket glans. Det er ingen begrensning på hvor mange ganger dette kan gjøres.

Vi anbefaler å følge HTC´s anvsininger i fht. rengjøringsmetode.

Grafen til høyre viser hvor mye mer kostnadseffektivt HTC Superfloor er over en 20-års periode. Både med installasjonskost og vedlikehold.

Sammenlingning av gjennomsnitt kostnad (2018) for installasjon og vedlikehold av fire forskjellige gulvløsninger over en 20-rs periode. Sammenlignet gulv: Vinyl, fliser, steinfliser og epoxy-terrazzo. Sammenligning er gjort med HTC Superloor. Kilde: HTC Sweden AB
Forutsetninger

FDV

 

 

Share on Facebook

Logg inn